Top

Om Sara Emilionie

Balans Institutet / Om Sara Emilionie / Om Sara Emilionie

Sara Emilionie

Sara Emilionie är yogaterapeut, mindfulnessinstruktör och kommunikationskonsult. Under sina år som drivande kraft på Skandinaviens främsta forsknings- och utbildningscenter inom yoga/meditation utvecklade hon program som idag erbjuds på några av Sveriges största arbetsplatser, bl.a. Scania och Astra Zeneca. Hennes metod MIMY (Mindfulness & Medicinsk Yoga) används även inom cancervård och psykiatri och testas just nu i två stora studier på Danderyds Sjukhus och KS.

Sara brinner för att lära människor verktyg för daglig återhämtning och mindfulness som förhållningssätt till livet. Hon är uppskattad föreläsare och anlitas av allt från  advokatfirmor till vårdinstitutioner och skolor där hon förmedlar yoga och mindfulness på ett sätt som alla kan känna igen sig i.

Läs mer  – HÄR

Sara har under många år funnits med som drivande kraft på Institutet för Medicinsk Yoga, idag aktiv som yogaterapeut på nya Göran Boll Yogainstitutet där hon bl.a leder Gongbad och utbildningar i Balansprogrammet. Hon föreläser och utbildar även skolor och arbetsplatser samt erbjuder sina pass och program via onlinetjänsten Balans Online.

Saras vision

Att genom sitt eget arbete bidra till att barn såväl som vuxna kommer i kontakt med sin inre kompass och därmed kan utnyttja sin fulla potential.

Att genom Balans Institutets utbildningar ge både utbildarna själva och deras elever möjlighet att göra det de är ämnade att göra.

Att genom Balansprogrammet erbjuda människor en livsstil som genomsyras av självomsorg och ökad livskvalitét.

Kontakta Sara

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande (obligatorisk)