Lugn, trygg och fokuserad i en turbulent värld – Balansprogrammet

Lugn, trygg och fokuserad i en turbulent värld – Balansprogrammet

Sara Emilionie om Balansprogrammet

Smakprov på Balans Online

För dig som vill må bra

Långa Djupa Andetag

Både svensk och internationell forskning visar att djupandning hör till det mest kraftfulla vi kan ägna oss åt för att reducera stress och syresätta cellerna vilket har en direkt påverkan på immunförsvar, matsmältning, blodtryck m.m – Inom loppet av bara några minuter!

Andning genom vänster näsborre ger en förstärkt lugn- och ro respons då de olika näsborrarna via näsmusslorna sägs ha olika kopplingar till det autonoma nervsystemet. Prova gärna att andas genom vänster näsborre 10 minuter morgon och kväll och se hur det påverkar din upplevelse av stress.

video

Lady Gong Online

Ljudterapi har länge använts för att hantera ett brett spektrum av hälsoförhållanden. Behandlingen är baserad på förståelsen att alla former av materia,  inklusive kroppens celler, vibrerar vid olika frekvenser.

Faktorer som stress, depression och sjukdom orsakar celler och organ i våra kroppar att vibrera vid icke optimala frekvenser vilket gongens vibrationer har kraften att återställa.

Feedback

Stolt företagsvän!

Balansinstitutet

Balansprogrammet,  Sveriges första korttidsprogram i mindfulness och medicinsk yoga, grundar sig i åratal av erfarenhet och hjälper hjärna och kropp att återfinna sin balans. Du får en enkel, effektiv metod som alla hinner och klarar av att göra.

Copyright 2021 © Balans Institutet