Om Sara och Balansprogrammet

Sara Emilionie är yogaterapeut, mindfulnessinstruktör och brinner för att förmedla yoga och mindfulness på ett sätt som alla, oavsett ålder och livssituation kan integrera i sin vardag.  Hennes program erbjuds på några av Sveriges största arbetsplatser, bl.a. Scania och Astra Zeneca. Hennes metod MIMY (Mindfulness & Medicinsk Yoga) används även inom cancervård och psykiatri och testas just nu i två stora studier på Danderyds Sjukhus och KS. 

Balansprogrammet, hennes första program och Sveriges första korttidsprogram i minduflness och MediYoga innebär kort, daglig träning och syftar till att under 6 veckor skapa en rutin för återhämtning och självomsorg. 

Sara är uppskattad föreläsare och anlitas av allt från  advokatfirmor till vårdinstitutioner och skolor där hon förmedlar yoga och mindfulness på ett enkelt sätt som alla kan utföra. Under hennes år som drivande kraft på Institutet för Medicinsk Yoga skapade hon tre olika utbildningar som lett till att instruktörer runtom i hela landet lär ut metoden MIMY. 

Saras vision

Att genom sitt eget arbete bidra till att barn såväl som vuxna får verktyg till att må bättre genom ökad  självomsorg och effektiva verktyg. Som ” Lady Gong” önskar hon öka kunskapen om Gongen, världens äldsta instrument, som verktyg för djup återhämtning och healing. 

facebook
Håll dig uppdaterad om nyheter, erbjudande och annat kring Balansinstitutet på facebook
Instagram
Följ mig på Instagram för daglig inspiration och aktuella event!
Kontakta mig
Kontakta mig för mer information och bokning
YouTube
På YouTube-kanalen lägger jag upp övningar, föreläsningar och annat från verksamheten