Resan mot balans

”Jag vågar inte gå in där!!”

”Du MÅSTE gå in där, för det är där hon sitter och väntar på dig, din lilla flicka som längtar efter att du ska plocka upp henne och låta henne gråta ut i din famn.”

Så löd samtalet med min vän och fd lärare,  mannen som skapat den terapeutiska metoden Medicinsk Yoga.

I våras tvingades jag nära inpå mina sår, när ryggen plötsligt började protestera och jag valde att öppna upp för en ny inre resa istället för att äta Voltaren.  Jag loggade ut, tog ledigt och drog mig tillbaka socialt.  Läkaren på vårdcentralen trodde jag var på väg in i depression men jag visste att det som skedde var att jag äntligen vågade läka det där som legat allra längst in. Naprapaten visste vad jag genomgick och pysslade om kroppen medan jag tog hand om själen.

Om jag får säga en sak jag är stolt över, är det att jag i alla situationer väljer det som känns sant för mig, även om det valet är obekvämt. Jag hade kunnat skölja ned det obekväma genom att sysselsätta mig, skölja ned obehaget med några glas vin och käka Voltaren, men jag valde att bara ligga still och andas. Vecka efter vecka.

I höst lanserar jag ett nytt balanskoncept och kommer att synas och höras en hel del här i sociala medier.  När jag nu kliver in i förberedelsearbetet gör jag det hel och ren, med ett koncept jag skapat utifrån min egen resa mot 100 % Balans, för det är bara utifrån den platsen jag önskar guida andra när jag berättar att verktygen ger oss allt vi behöver för att komma i kontakt med vår självläkande kraft.

 

Tack till PRV som idag godkände min nya varumärkesregistrering! Jag hade redan hunnit trycka visitkort och formge material för själen vet ju vad jag ska göra och vart jag är på väg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Balansinstitutet

Balansprogrammet,  Sveriges första korttidsprogram i mindfulness och medicinsk yoga, grundar sig i åratal av erfarenhet och hjälper hjärna och kropp att återfinna sin balans. Du får en enkel, effektiv metod som alla hinner och klarar av att göra.

Copyright 2021 © Balans Institutet