Avslappning (20 min)

/

/

Avslappning (20 min)

Om

Avslappning (20 min)

Avslappning är ett tillstånd vi alla längtar efter, men få lyckas uppleva i sin vardag. Den goda nyheten är att det är en förmåga som går att träna upp.

Detta pass påverkar det parasympatiska nervsystemet, kroppens egen lugn och ro respons. Då den delen av det autonoma nervsystemet är aktiverat påverkas samtliga organ och kemiska processer i kroppen positivt. Immunförsvaret fungerar bättre, hjärnan och alla dess funktioner fungerar optimalt, och du upplever balans i ditt liv.

Detta pass hör till serien Andning-Fokus-Avslappning och ingår i MIMY:s skapa balans i din vardag. Dessa nycklar innebär både träning (yogiska andningstekniker, mindfulnessmeditation), reflektion och bonusträning (enkla vardagsövningar). Följ programmet i första hand, komplettera med yogapassen om du har tid att utöka din dagliga träning.

Gör varje övning 1-3 minuter eller mer, om du har tid

Balansinstitutet

Balansprogrammet,  Sveriges första korttidsprogram i mindfulness och medicinsk yoga, grundar sig i åratal av erfarenhet och hjälper hjärna och kropp att återfinna sin balans. Du får en enkel, effektiv metod som alla hinner och klarar av att göra.

Copyright 2021 © Balans Institutet