Livesända mikropauser

/

Livesända mikropauser

Livesända mikropauser - 15 minuter

Sedan jag skapade Balansprogrammet har jag brunnit för att lära ut hur barn, unga och vuxna inom skola, vård och näringsliv kan lära sig integrera återhämtning i sin vardag.  Välkommen att delta på livesända mikropauser där jag visar hur du inom loppet av bara några minuter kan frigöra dig från stress! Just nu tillfällig paus pga ny teknik och uppdateringar. Jag återkommer inom kort med regelbundna, livesända mikropauser! Testa gärna en inspelad paus under tiden! Ur innehållet: 

  • Rätt andning och hur du bryter din stressloop
  • Mindfulness för ökat hjärnfokus 
  • Medicinsk yoga som kan utföras på stol
  • Gongmeditation – ett av världens äldsta instrument guidar dig till avslappning
Tipsa gärna nära och kära (genom att dela länken) så vi blir ännu fler som möts i andetaget! 

Du saknar tillgång till detta innehåll

För att ta del av innehållet behöver du vara inloggad och ha ett aktivt medlemskap/abonnemang

Om livesändningar - att tänka på

LIVE-sändningen startar oftast en liten stund innan själva sändningen börjar. Om sändningen inte börjar automatiskt kan du prova att ladda om sidan och sedan klicka på play-knappen mitt i spelaren. 

Om videon mot förmodan skulle sluta spela mitt i sändningen eller hacka så kan du prova att sänka kvalitén på sändningen via det lilla kugghjulet i spelarens nedre högra hörn. 

Din feedback är värdefull! Följ mig gärna på sociala medier och berätta hur du upplevde pausen! 

Balansinstitutet

Balansprogrammet,  Sveriges första korttidsprogram i mindfulness och medicinsk yoga, grundar sig i åratal av erfarenhet och hjälper hjärna och kropp att återfinna sin balans. Du får en enkel, effektiv metod som alla hinner och klarar av att göra.

Copyright 2021 © Balans Institutet