72 000 vibrationer som sätter dig i kontakt med din självläkande kraft

En unik form av återhämtning! På plats i Stockholm eller i dina hörlurar

Gongen, ett av världens äldsta instrument påverkar ända ned på cellnivå, skapar djup avslappning och hjälper dig att frigöra dig från mentala, emotionella och fysiska blockeringar. Varmt välkommen att prova “gongbad” – där du badar i gongarnas ljudvågor och låter dem frigöra dig från stress och blockeringar. 

Lady Gong i Stockholm – NY kurs under hösten ” Fri  från stress och oro”  Torsdagar kl 17-18, start 26 augusti på Yogainstitutet, Värtavägen 35. Anmäl dig HÄR

Lady Gong Online – Ovan kurs samt kortare 20 minuters pass med olika teman ingår i Balans Online som även innehåller yoga- och mindfulnessprogram.  

Musikalbum med flöjt, gong och temameditationer med olika teman; 

För dig som vill ha löpande nyheter,   prenumerera på Balansinstitutets nyhetsbrev 

Lyssa på en Gongsession

Gongbad

Gong - ett av världens äldsta instrument sätter dig samman med din självläkande kraft!

Ljudterapi har länge använts för att hantera ett brett spektrum av hälsoförhållanden. Behandlingen är baserad på förståelsen att alla former av materia,  inklusive kroppens celler, vibrerar vid olika frekvenser.

Faktorer som stress, depression och sjukdom orsakar celler och organ i våra kroppar att vibrera vid icke optimala frekvenser vilket gongens vibrationer har kraften att återställa.

Feedback

Mer om effekten av Gong

Gongen, ett av världens äldsta instrument har i alla tider använts i behandlande syfte, tex healing. När man slår på gongen bildas 72 000 vibrationer som vi uppfattar som ljud men som också känns i kroppen och påverkar oss på cellnivå. Våra chakran öppnas upp av vibrationerna vilket betyder att blockeringar kan lösas upp både på ett fysiskt, emotionellt och mentalt plan.

Med hjälp av vibrationerna från gongen tar vi oss från hjärnans beta-vågor (vakenhet) till lugnare alfa-vågor och här är vi också nära den frekvenssom jordens elektromagnetiska fält har, 7,8 Hz, och vi tonar därmed in oss på jordens frekvens!

Balansinstitutet

Balansprogrammet,  Sveriges första korttidsprogram i mindfulness och medicinsk yoga, grundar sig i åratal av erfarenhet och hjälper hjärna och kropp att återfinna sin balans. Du får en enkel, effektiv metod som alla hinner och klarar av att göra.

Copyright 2021 © Balans Institutet