Top

Black Friday ger dig möjlighet att rannsaka dina begär

Balans Institutet / Allmänt  / Black Friday ger dig möjlighet att rannsaka dina begär

Black Friday ger dig möjlighet att rannsaka dina begär

Jag har ett erkännande. Det händer att jag ibland missbrukar shopping. När jag möter motgångar känns det mycket bättre om jag köper mig ett par nya skor. Det är en ovana jag inte vill ge vidare till mina barn. Därför har jag tidigt i livet lärt dem skilja på “behöva” och “vilja ha”. Och att ibland, kan man faktiskt unna sig det där “vill ha”, så länge man inte hänger upp lyckan på begäret eller glömmer bort skillnaden på att behöva och vilja ha.

För egen del har jag svårt att gå med flocken så när andra just nu vältrar sig i shopping sitter jag ensam och väldigt nöjd med en kaffe framför datorn. För en gångs skull blev jag inte suktad av ett enda par skor då jag promenerade till kontoret som är beläget mitt i Stockholms shopping-mecka.

Och till skillnad från alla andra som just nu erbjuder sina tjänster till rabatterade priser tänkte jag inte ge dig en endaste rabatt förrän Black Friday är över. Jag återkommer!

Sara Emilionie
Sara Emilionie

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.