Balans Online

Balans Online - enkla verktyg för balans

Balans Online är en träningsportal där du finner samtliga av de program jag lärt ut till vård, skola och näringsliv sedan 2012. Allt innehåll bygger på forskningsbaserade metoder och syftar till att öka din livskvalitet – oavsett ålder och livssituation. Testa gärna lugn- och ro effekten redan nu och upptäck kraften i din egen andning! 

langa-djupa-pa-rygg

Testa Långa djupa andetag

Träna på egen hand! Allt detta ingår:

  • Balansprogrammet 6 veckor och 12 veckor
  • Medicinsk Yoga, testat i två av världens största studier på yoga och hjärta
  • Övningar för särskilda behov med dokumenterad effekt
  • Gong Online – återhämtning med ett av världens äldsta instrument

Samtliga program och pass finns med videofilmade instruktioner och beskrivna effekter. Under april även 15 minuter livesända mikropauser varje vecka! 

Träna med Sara Emilionie som din Balans PT

En gruppträff via Zoom ingår där jag går igenom det yogiska perspektivet på stress och introducerar dig och övriga deltagare i programmen som ingår i Balans Online. Via ett slutet forum har du möjlighet att ställa frågor och dela dina erfarenheter. Begränsat antal platser. Passar dig i riskzonen för utmattning eller dig med särskilda behov.  Du som vill bli instruktör, läs nedan! 

Anslut din arbetsplats - Balans PT

Jag erbjuder din arbetsplats en virtuell föreläsning där jag introducerar er i enkla, effektiva verktyg, lätta att ta till i sin vardag. Därefter tränar ni vidare online och jag guidar er genom Balansprogrammet genom livesända mikropauser. Ni får en beprövad metod som utvärderats av några av Sveriges största arbetsplatser, bl a Astra Zeneca och Delphis advokatbyrå.

Sagt om

Utbilda dig till instruktör och lär ut Balansprogrammet till andra!

Arbetar du med hälsofrämjande, tex som fysioterapeut, samtalsterapeut? Är du MediYoga instruktör/terapeut och önskar förkovra dig i mindfulness och metoden MIMY? Eller lever du med hög stress och söker egen stresreduktion/rehabilitering? Läs mer om instruktörsutbildningarna