Top

Att ta itu med din stress och påbörja resan mot varaktig förändring kan göra redan idag.

Som din Balans-PT ger jag dig enkla, effektiva övningar för sömnbesvär, migrän, högt blodtryck, oro/ångest och hjälper dig göra återhämtning till en enkel vardagsrutin! Du får en beprövad metod som in0m loppet av några minuter kan bryta din stress. Skapa ett medlemsskap, följ mig gärna i sociala medier och gör dig redo för inre förändring.

Läs gärna nyhetsbrevet som beskriver PT konceptet

Innehåll:

Träningsprogram Arbetsplatser, vård och skolor använder Balansprogrammet som daglig återhämtning.  Nu kan du också prova!

Yogapass  Det längre passet MIMY Fri från stress har testats i svensk forskning i två av världens största studier på yoga och hjärta. De kortare passen hjälper dig göra yoga till en enkel vardagsrutin.

Livesända pass Följ passen jag leder på Göran Boll Yogainstitut i Stockholm

Andningsövningar dokumenterad effekt på bl.a blodtryck, stress, ryggsmärta och ingick i tidningen Hälsa 2013 och har sålt i  24 000 exemplar.

Husapotek yogiska recept för vanliga hälsobesvär, t ex feber, huvudvärk, högt blodtryck.

 

För beställning till en hel grupp;  Läs mer   

Sara Emilionies egna tankar om att förhålla sig till stress

video

Styrs du inifrån eller utifrån?

video

Hur jag själv använder verktygen för att varva ned

Balans Online – Välj att abonnera 3 eller 12 månader i taget

Oavsett abonnemangslängd så får du tillgång till:
  • Balansprogrammet 6 veckor – 5-10 min/dag
  • Balansprogrammet 12 veckor – 15-20  min/dag
  • 60 min yogapass – MIMY Fri från Stress + livesända pass med olika tema
  • 20 min yogapass – Andning, fokus, avslappning
Välj 3 månader Välj 12 månader
Observera! Det du köper är ett abonnemang som förnyas automatiskt om du inte själv aktivt går in och avslutar det. Vi meddelar dig via mail ca en vecka innan ditt abonnemang förnyas

Feedback

Vilken fulländad teaterföreställning, vilka toner du frambringar från detta mäktiga instrument! Gongsessionen gjorde starkt intryck på mig, det kändes som ett besök både i ett kloster och en yogastudio. Du har verkligen hittat din rätta plats, du är född att spela gong för oss, Lady Gong! Ventzi

Ventzi

deltagare

Sara förmedlar sin kunskap om yoga och mindfulness på ett tryggt, pedagogiskt och samtidigt lekfullt sätt. När Sara guidar i yoga och mindfulness gör hon det på ett sätt som gör att jag glömmer allt som finns runt omkring och jag blir djupt avslappnad även i de mest stressfyllda tider. Med MIMY kan jag med korta doser varje dag hantera det tempo och de höga krav som finns i samhället idag.

Malin Lagström

Arbetsterapeut, yogaterapeut

Jag måste bara tacka dig för det som min son Theodor fick uppleva hos dig! Idag när vi var på stan precis innan affärerna stängde och letade efter ett par passande skidhandskar längst ner i en affär och jag med andan i halsen bara kände att jag ville komma hem säger Theo; -Mamma, ta det lugnt jag andas tre djupa andetag så går det nog bra...och det gick bra. Sedan berättade han att du har sagt att man inte ska stressa.

Karolina Dahlberg

Mamma till Theo 8 år

Sara har en fullständig närvaro, en kombination av lugn empati och fantastisk intensitet som gör henne till en mycket bra lärare

Göran Boll

Grundare, MediYoga

Med Balansprogrammet blir jag inte lika upprörd på mina barn längre. Jag tar ett djupt andetag och hanterar konflikten på ett bättre sätt

Patient med ADD

Neuropsykiatriska Mottagningen, Akademiska Sjukhuset

Sara förmedlar sin kunskap om yoga och mindfulness på ett tryggt, pedagogiskt och samtidigt lekfullt sätt. Med Balansprogrammet kan jag med korta doser varje dag hantera det tempo och de höga krav som finns i samhället idag.

Malin Lagström

Arbetsterapeut, Akademiska Sjukhuset

Teamet var så nöjda och glada över din workshop. Det var en av höjdpunkterna under vår konferens och det här ska vi verkligen jobba vidare med. Temat Balans var exakt det vi behöver!

Emmy Falk

SSC Finance Manager, Saint-Gobain

Tusen tack för en mycket givande inspirationsföreläsning, vi var alla jättenöjda med din föreläsning. Jag har mediterat varje dag sedan dess och tänker absolut fortsätta med det!

Linda Bergman

Ratos AB

För en tid sedan gav du mig en privatlektion. Jag vill berätta att jag idag helt kunnat sluta med betablockerare tack vare yogaprogrammet.

Hasse

Sara är den skrattande yogin som sprider glädje överallt och som fått mig inse att det viktigaste i livet går att nudda vid med hjälp av ett andetag.

Torbjörn Runvik

Creative Director

Vill bara tacka så mycket för din insats i fredags! Många har hört av sig och har varit så nöjda med det som du gav. Det som du sa talade direkt till dem alla! Hoppas vi kan ha fler tillfällen med dig framöver! Superstort tack!

Ann Eliasson

Anhörigkonsulent, Sollentuna kommun

Sara har hjälpt mig att hitta ögonblicken, närvaron i andetaget, vid kaffeautomaten, på tunnelbanan, i matkön, i vardagen. Hon har en fantastisk förmåga att göra mindfulness enkelt och tillgängligt, för alla

Helena

HR ansvarig

Man klarar vad som helst efter att man gjort sitt yogapass.

Maria Snabb

Högstadielärare

Under 2015 började jag använda MIMY som en del i behandlingen på min arbetsplats inom BUP där jag arbetat som sjuksköterska. Det blev mycket uppskattat både av patienter, föräldrar och personal.

Sanna Lohm

Sjuksköterska

Övningarna i programmet ger mig som pedagog verktyg att variera min undervisning och hjälper mig att möta varje elev som den unika person som varje individ är.

Karolina Dahlberg

Pedagog, Fredriks Hovs Slotts Skola

Följ Balansinstitutet på facebook

Håll dig uppdaterad om nyheter, erbjudande och annat kring Balansinstitutet via facebook-sidan.

Instagram

Följ mig på Instagram för daglig inspiration och aktuella event!

YouTube

På YouTube-kanalen lägger jag upp övningar, föreläsningar och annat från verksamheten