Top

Mindfulness, Medicinsk Yoga och Gong – Online

Som medlem på onlinetjänsten får du tillgång till både medicinsk yoga, mindfulness och Gongmeditation. När du vill, var du vill och i den dos du finner lagom för dig!

Övningarna som ingår i Balansprogrammet är testade i svensk forskning och det längre yogapasset “Fri från stress” har testats i två av världens största studier på yoga och hjärta. Du får en beprövad metod och möjlighet att välja mellan kortare mikropauser eller längre pass.

Testa en övning här

Välj 3 månader Välj 12 månader 24 h

Allt detta ingår för dig som medlem! 

Balansprogrammet Arbetsplatser, vård och skolor använder Balansprogrammet som daglig återhämtning.  Du får ett träningsprogram som innebär kort, daglig träning och reflektion. Programmet hjälper dig öka din självomsorg och göra återhämtning till en självklar vardagsrutin.

Yogapass  Det längre passet MIMY Fri från stress har testats i svensk forskning i två av världens största studier på yoga och hjärta. De kortare 20 min passen hjälper dig göra yoga till en enkel vardagsrutin.

Andningsövningar Dessa övningar har dokumenterad effekt på bland annat blodtryck, stress, ryggsmärta och ingick i tidningen Hälsa 2013 som sålde i  24 000 exemplar.

Yoga-apotek Yogiska recept för vanliga hälsobesvär, till exempel feber, huvudvärk, högt blodtryck.

Lady Gong – en unik form av återhämtning via ett av världens äldsta instrument

För beställning till en hel grupp;  Läs mer   

OBS! Via två påminnelse-mail får du möjlighet att genom en knapptryckning avsluta innan förnyelse av ditt abonnemang sker! Om du har fått tjänsten via tex din arbetsplats så avslutas tjänsten automatiskt.

Sara Emilionies tankar kring balans

video

Hur jag själv använder verktygen för att varva ned

video

Styrs du inifrån eller utifrån?

Följ Balansinstitutet på facebook

Håll dig uppdaterad om nyheter, erbjudande och annat kring Balansinstitutet via facebook-sidan.

Instagram

Följ mig på Instagram för daglig inspiration och aktuella event!

YouTube

På YouTube-kanalen lägger jag upp övningar, föreläsningar och annat från verksamheten