Top

Återerövra balansen- varje dag! Balansprogrammet ger dig enkla verktyg som alla kan och hinner göra.  

Balans är din kropps naturliga tillstånd och du kan genom enkla, evidensbaserade övningar bryta din stressloop och aktivera avslappningsrespons inom loppet av bara några minuter.  Balansprogrammet,  Sveriges första korttidsprogram i mindfulness och medicinsk yoga, grundar sig i åratal av erfarenhet och hjälper hjärna och kropp att återfinna sin balans. Du får en enkel, effektiv metod som alla hinner och klarar av att göra.

Programmet syftar till att öka din livskvalitet genom ökad självomsorg.  Efter 6 veckor upplever alla som genomför programmet en tydlig förändring i sin vardag – oavsett livssituation och ålder.  Du lär dig bryta din stress och göra återhämtning till en enkel vardagsrutin.

Livsomvälvande! På 6 veckor har jag med enkla verktyg reducerat min stress, börjat sova på nätterna och lärt mig skapa en daglig balansrutin! /Kajsa Sjögren

utbildning-page-header

Se Sara presentera Balansprogrammet

Balansprogrammet utvecklades av Sara Emilionie under sin tid som drivande kraft på Skandinaviens främsta forsknings- och utbildningsinstitut.

Dela gärna vidare!

I denna onlineutbildning får du

  • Sveriges första korttidsprogram i mindfulness och medicinsk yoga, testat på patienter med hög stress
  • Grundläggande kunskap om mindfulness både som metod och förhållningssätt till livet
  • Två virtuella halvdagar med Sara Emilionie och övriga kursdeltagare 
  • Ett enkelt, evidensbaserat ryggpass som ingått i ett flertal studier sedan 1998
  • Virtuell gästföreläsning med Göran Boll, mannen bakom MediYoga
  • Kunskap om stress och hur du med enkla, effektiva verktyg bryter din stressreaktion
  • Tillgång till onlineträning under 3 månader

Löpande kursstarter online – du som är utbildad i mindfulness/yoga kan välja en licensieringsdel vilket innebär att du själv kan förmedla programmet vidare till dina patienter/elever.

Boka utbildningsplats idag Prova Balans Online kostnadsfritt

Lär dig andas

Öka din syresättning, aktivera ditt immunförsvar och kroppens egen lugn och ro respons redan nu!

Dela gärna vidare!

Feedback

Hela dagen lämnade mig med ett stort lugn både mentalt och i hela kroppen. Fick också lite mer kunskap kring kroppen och vad varje övning gör rent fysiskt. Kom mer ner i kroppen istället för att tänka hela tiden. . Har sedan workshopen gjort passet varje morgon och upplever att jag får ett lugn i kroppen och att jag inte går igång på stress i vardagen lika mycket. Vilket hjälper är super bra när det kommer till min fibromyalgi som annars blir mycket sämre av just stress.

Linda Trydeus

Utbildningen har berikat mig både som yogaterapeut och människa och jag är så tacksam över att jag anmälde mig till båda kurserna, 6- och 12-veckor. MediYogan i nya perspektiv och fler dimensioner. Saras sätt att förmedla både live och i videoinstruktionerna känns så fint, enkelt och lätt att ta till sig o få med sig i vardagen.

Charlotte Bjärneborg

Yogaterapeut

”Det har gjort så jag har återfått glädjen i livet och ser att värken som jag har haft inte är kronisk utan jag kan påverka den. Helt fantastiskt!!! Kan säga att efter vecka 7 vad det som något hände svårt att förklara men kände ett skönt lugn inom mig. Andningen använder jag dagligen i olika situationer, inför ett jobbigt möte eller när jag känner att mina axlar åker upp. Tänker mera på stressfria stunder och framförallt har programmet lärt mig att lyssna på min kropp. Ni som funderar på om ni ska gå programmet tveka inte, det är det bästa jag har gjort”.

Agneta Hedström

Livsomvälvande! På 6 veckor har jag lärt mig att ta hand om mig själv, vila och göra balans till en livsstil!

Kajsa Sjögren

coach

Du är verkligen rätt kvinna på rätt plats! Så otroligt lugn, tydlig och pedagogisk. Toppen att du förklarar även om bakgrund till mindfulness och VARFÖR vi gör de övningar vi gör. Och att du förklarar sånt som du själv hade saknat/ funderat på när du själv började.  Underbart också att du berättar om egna exempel, Det blir genast såå mycket lättare att relatera, förstå och ta till sig. 10 av 10 möjliga stjärnor 🌟 

Carolina Ståhlsten

Samtalsterapeut