Top

Arbetsplatser

Balans Institutet / Arbetsplatser

En föreläsning som gör skillnad

En föreläsning som ger både teoretisk och praktisk kunskap om hur du med enkla verktyg själv kan påverka din hälsa, bryta din stress och återhämta dig från stressens negativa verkningseffekter. Arbetsplatsen får en introduktionen i Balansprogrammet – 6 enkla lektioner för vardagsbalans och konkreta verktyg att jobba vidare med.

Föreläsning 60-75 min (Live eller digitalt)

  • Varför är det så viktigt att bryta din stress inom loppet av 90 sek?
  • Att andas korrekt – hur och varför det påverkar ditt nervsystem
  • Enkla tekniker för ökat fokus och förbättrad prestation 
  • Verktyg att jobba vidare med på egen hand 

Varmt välkommen att ta kontakt!

Balansprogrammet som föreläsning 

Efter denna introduktionsföreläsning genomför deltagarna Balansprogrammet med min coaching. Jag guidar live via virtuella möten varje tisdag eller torsdag kl 11.50-12.00. Varje lektion repeteras  på torsdagar för dig som missar eller vill repetera. Löpande kursstarter. 

Detta coachingpaket ger arbetsplatsen en konkret handlingsplan för hur den viktiga återhämtningen ska bli av.  Jag finns tillgänglig för er under genomförandet av Balansprogrammet.

Innehåll:

  • Föreläsning 60 min
  • 6 veckors kurs med 2 livepass varje vecka
  • Onlineträning till samtliga medarbetare
  • Utvärdering

Fakta Balansprogrammet

Balansprogrammet bygger på 10 års samlad erfarenhet av att ha utbildat vård, skola och näringsliv i yoga och meditation.  Programmet syftar till att göra dig till din egen stressreduktions-expert genom att du förstår skillnaden på stressrespons och stressreaktion och får en verktygslåda för effektiv återhämtning. Några av Sveriges största arbetsplatser erbjuder programmet till sina medarbetare, både som stressprevention och stöd till rehab.  Alla övningar i programmet kan utföras på stol  (inget ombyte krävs). Programmet ger dig tydliga anvisningar, vecka för vecka, där varje vecka innebär en övning samt reflektion kopplad till din vardag.

Testa Korta ryggpasset – 15 min med dokumenterad effekt som går att utföra på stol och inte kräver ombyte

Tack till Liljero Retreat och Magnus Lindgren (musik)
Läs mer här


För offert (priset utgår från antal deltagare), välkommen att ta kontakt via kontaktformuläret nedan

Tusen tack för en mycket givande inspirationsföreläsning, vi var alla jättenöjda med din föreläsning. Jag har mediterat varje dag sedan dess och tänker absolut fortsätta med det!

Linda Bergman, Ratos AB

Teamet var så nöjda och glada över din workshop. Det var en av höjdpunkterna under vår konferens och det här ska vi verkligen jobba vidare med. Temat Balans var exakt det vi behöver

Emmy Falk, SSC Finance Manager, Saint- Gobain

Jag brukade springa runt som en skållad råtta innan jag kom i kontakt med mindfulness och yoga. Nu har jag lärt mig att gå, stå och lyssna medvetet och ta vara på stunden att utöva mindfulness vid kaffeautomaten

Helena, HR ansvarig

Saras övningar gav oss värdefulla verktyg för arbetsplatsen som vi i flera år efteråt har nytta av!

Pedagog, Fredrikshovs Slotts Skola

Kontakta Sara Emilionie / Bokning

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande (obligatorisk)